torstai 1. marraskuuta 2007



Hei sainko mä tämän onnistumaan! Ei kovin laadukas kuva, mutta kai tästä jonkun idean saa. Kuvassa siis suuri ylpeyden aiheeni, voittolangoista tehty huivi.

5 kommenttia:

Laura Proust kirjoitti...

Ooh, pitsineuleista puheen ollen! Kaunis huivi. Teitkö sen jonkun mallin mukaan? Menikö paljon aikaa? Huvittelin eilen katselemalla ihanitsessä käytyä keskustelua siitä, kuinka nopeasti ihmiset neulovat. Joskus olisi hauska ottaa aikaa... Tuon yksinkertaisen fifi-kuvion alkaa onneksi vähitellen oppia, mutta aika hidasta tuo pitsineule kyllä on.

Ai niin, ja kysyisin vielä pingottamisesta. Oletteko harrastaneet sellaista? Miten? Mulla on täällä hirveän huonot fasiliteetit pingotushommiin, mutta kai tuo pitsi aika paljon paremmalta pingotettuna näyttäisi ja huivin kokokin kai kasvaisi ihan merkittävästi.

Ilona kirjoitti...

Mä en oo harrastanut, mutta pitäisi. Mun huivin yläreuna nimittäin kaipaisi vähän venytystä. En oo vielä ratkaissut, miten sen toteutan, mutta jos keksin jonkun nerokkaan idean, niin kerron!

MariaB kirjoitti...

Malli on Novitan netti sivuilta. Siellä vaaleansinisenä. Ei mennyt ihan hirmu kauan, kun vähän hurahdin, ja sitä sitten lähes pakkomielteisesti neuloin. Enpä nyt osaa arvioida, ehkä kuukausi. Pingottamisesta en ole edes kuullut, häpeäkseni tunnustan.

Laura Proust kirjoitti...

Ihanitsessä (johon olen kevytkoukussa) kyllä oli onneksi muitakin laiskoja, jotka vain höyryttävät silitysraudalla. Mutta monet myös kiinnittävät märkiä huiveja olohuoneen mattoihin nuppareilla ja sitten antavat kuivaa (hämärää). Totesin, että se ei täällä olisi mahdollista, kun huivi ei varmaan edes mahtuisi levitettynä olkkarin lattialle...

Ilona kirjoitti...

Olen kanssa kuullut tuosta, mutta kun meijän olkkarin matto on villaa ja alkaa haista lampaalta kastuessaan, niin en tiedä onko tuo oikein toimiva idea mulle... :) Ehkäpä kokeilen silti. Parasta olisi, jos olisi seinällä nauloja sopivin välein ja niihin voisi pingottaa. Vuokraisäntä varmaan tykkäisi hyvää...