maanantai 26. marraskuuta 2007

How stuff works

Lisäsin tuohon Ilonan laittamaan linkkilistaan yhden linkin: How stuff works. En tiedä onko teille tuttu, mutta omasta mielestäni kyseisen sivuston mallit on aika näppäriä ja freesejä. Sieltä löysin esim sellaisen kivan mallin, jolla kutos reunapitsiä, taisin kai joskus näyttääkin. Kokeilin sitä iltana muutamana, hauskaa, mutta ohje on mallia kudo, kudo, kudo, nurja, nurja, langankierto, nurja etc...ja tämä sitten riveittäin. Rivejä on vissiin 15 tai aiankin ihan tarpeeks monta Kuva ois kiva, ei oikein jää mieleen. Siis kaavakuva. Arvatkaa jaksanko värkätä itse. Eli plussia ja miinuksia tälle sivulle, mutta hyvä linkki.

Marraskuu vetelee viimeisiään ja myöhästyin juuri talosukkineni hesarin kilpailusta. Huono tuuri. Ois ollut kiva kokeilla.

2 kommenttia:

MariaB kirjoitti...

Onpa kivat sivut. En ollut ennen käynyt. Mäkin lisäsin tonne listaan pari päivää sitten Novitan ja Tekstiiliteollisuuden, kun ne on ne sivut, joilta yleensä sitten löydän tarvitsemani ohjeen.

Ilona kirjoitti...

Näyttää hyvältä sivustolta. Creditsit kuuluu muuten Lauralle tuosta linkkien lisäämisestä :) Itse pohdin sitä joskus silloin aluksi, mutten kai jaksanut tutkia miten se toimii...