keskiviikko 14. marraskuuta 2007

Joulukorttityöpaja

Näitä joulukorttityöpajoja on alkanut putkahdella vähän joka puolelta, mutta kiinnostaisiko teitä tällainen:

1.12.2007
klo 13-16

Joulukorttityöpaja
Työpajan ohjaa taiteilija Ninni Heldt ja tekniikkana käytetään linopiirrosta. Työpajamaksu 10 € sisältää museon sisäänpääsyn, materiaalit ja opastetun kierroksen näyttelyyn klo 12.

Tarvaspään museo on nimittäin oma ikiaikainen suosikkini ja joulutunnelma siellä vois olla aika mukava. Mitäs sanotte?

Samalla voin raportoida, että aloin kutoa hihatonta puseroa eilen illalla kun G oli kuorossa. Kaikki ohjeita uhmaten aion tehdä kainaloihin saakka pyörönä, koska se on niin paljon nopeampaa kun kutoa niitä nurjia kierroksia. Uskalsin tosin ryhtyä näin rankkaan soveltamiseen vasta kun sain taustatukea Marialta...Ostin myös Novitan talvilehden, kun siinä oli hyvä sovellettava ohje. Ja äidille pipolankaa. Joululahjoista on jo ne pitsisukat ja harmaasti sukkiksestakin kudotut Gustavin veljen sukat valmiina, huraa!

5 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Voi että! Nyt ihan harmittaa, että olen jo tehnyt joulukortit. Tuo nimittäin kuulostaa tosi hauskalta. Höh. No, aina ei voi saada kaikkea.

Laura Proust kirjoitti...

Soveltamisesta puheen ollen: olen tehnyt täällä sovellettua ponchoa, jonka tarina on surkea. Tein sen jo kerran valmiiksi, purin koko jutun, ja nyt se on taas valmis - enkä vieläkään taida olla tyytyväinen. Täytynee julkaista tämä varoittava esimerkki pikapuoliin omana postauksenaan. Toki tässä oli kyse aika paljon mittavammasta sovelluksesta kuin tuossa G:n jutskassa, joten siitä tulee varmaan hieno :) Puranpa vaan samalla ärsyynnystäni.

Ilona kirjoitti...

Maria B. neuloi viime tapaamisessa viidettä kertaa pipoa ja purki sitten senkin... Meistä se oli kyllä ihan hyvä. Liika perfektionismi on pahasta :) Vaikka sorrun kyllä itsekin siihen toisinaan.

MariaB kirjoitti...

Niin, mun pitikin lohduttaa Lauraa, että noin seitsemäs kerta toden sanoo. Olen nyt tehnyt sen pipon seitsemän kertaa, enkä ole vieläkään varma olenko tyytyväinen. Tosin samaa mallia tein vain kolme kertaa. Kokeilin vähän erilaisia. Mutta allekirjoitan, että liika perfektionismi ei ole hyvästä.

Laura Proust kirjoitti...

Mä en tiedä mikä mulle on tullut, kun en ole ennen ollut purkajatyyppiä :) Jos tällaiseksi heittäytyy, kannanttaisi mieluummin pitäytyä ponchoa pienemmissä töissä...