tiistai 30. lokakuuta 2007

Makukysymys.

Katsokaahan! Tämä on Fifi. Tai siis alku siitä. Päätin, että minun on aika ottaa askel eteenpäin ja pyrkiä mallia sujuvasti lukevien proneulojien joukkoon.
Ensin hermostuin usein (=menin kerroksissa sekaisin enkä enää tajunnut mitään ja jouduin purkamaan). Nyt en hermostu enää niin usein, sillä vaikka teen virheitä, osaan jotenkuten korjata ne.
Jee! Ongelmana on kuitenkin se, että en ole varma kuinka suuri pitsineuleen ystävä olen. Tai siis, onhan tietenkin pitsineuleita ja pitsineuleita, mutta esimerkiksi tästä nimenomaisesta mallista en ole varma. Tavallaan pidän siitä kovasti, tavallaan taas en ihan äkkiä keksi, minkä kanssa sitä käyttäisin.
Ajattelin tehdä tämän ensimmäisen Fifin anopille joululahjaksi (ajattelin, että hän ei loukkaannu vaikka siitä tulisi mummohenkinen). Sen neulominen on kuitenkin vähän pakkopullaa, ja oikeastaan teen sitä lähinnä siksi, että saisin puikot vapautettua muita töitä varten... Minusta ei siis ehkä koskaan tule kunnon proneulojaa, jonka käsissä syntyy monimutkaisia malleja puolihuolimattomasti.

2 kommenttia:

Iirismaria kirjoitti...

Voi Laura, sä olet mainio! Fifihän on aika hieno mustasta langasta. Mutta mitä tulee oikeaan neulomiseen ja mallien lukuun; pitsineule ei ole neulojan mitta, aamen. En itsekään pidä suurimmasta osasta pitsineuleita. Sitä paitsi musta fifi on vielä aikamoisen tylsä pitsineule (anteeksi kaikki fifi-fanit) Yksinkertaisin on usein kauneinta, joten miksi kikkailla niin kamalasti.

Joo, siis haudanvakavana totean, että itseään ei tulisi tuomita pitsineuleiden perusteella (hihihiii...) Sitä paitsi Laura, sähän opit jo pitämään helmineuleesta ;)

Tänään on omppis, mennään Ilonalle Novitan Lauttasaaren tehtaanmyymälän (?) kautta. Ajattelin ostaa lankaa ja kutoa G:n veljen vaimolle...pitsisukat! Heh, onkohan tää nyt vähän epäuskottavaa kaikki mitä äsken sanoin. No mut siis joo, ajattelin ehkä kokeilla kerttuja, siks tulin tänne blogiin!

Halaus Pariisiin!

Ilona kirjoitti...

Ei, ei, ei, Laura! Sä et hallitse vielä sitä oikeaa tapaa kertoa asiasta. Se menee suunnilleen näin: "Ai joo, tein muuten tossa viikonloppuna ihan ohimennen yhen Fifin, kenelleköhän sen antais?" :D

Olet selvästi siirtymässä semmoseen himobloggaajien proluokkaan, jotka vaan taikoo kaikkia pitsiluomuksia hihastaan (ja tekee muuten aina mallitilkut ja vieläpä pesee ne) musta toi on selvä merkki siitä. Mutta hieno! En itse jaksais lähteä yrittämään.