maanantai 22. lokakuuta 2007

Kesäiset lakanat

No niin hyvät ompelusisaret. Tässä mitättömän pienessä kuvassa pitäisi nyt näkyä ne lakanat, jotka aika suitsait kirjoin veljelle sen häihin silloin kesäkuussa. Väriyhdistelmä oli tosi onnistunut ja todellisuudessa aika paljon raflaavampi kuin tässä kuvassa. Tuollaisen kuvion kirjominen, jossa mitään ei "täytetty", oli tosi nopeaa ja vaivatonta.
Ja sitten kröhöm, olettekos te kaikki siirtyneet sinne facebookin kun blogi on hiljennyt? Mulla on runsaasti ylimääräistä aikaa nyt kun pitäis tehdä gradua, ja niinpä käyn täällä aina katselemassa, josko olis jotain uutta ihasteltavaa, mutta huokaus...hiljaista on.
No niin, nyt aletaan naulata G:n kanssa tauluja seinille, jihuu! Enää eteinen laittamatta! Koti on parasta mitä ihmisellä on lokakuisin.

1 kommentti:

Laura Proust kirjoitti...

Onpa hienot varmasti, vaikka kuva ei tosiaan ehkä ihan anna oikeutta... Minäkin kaipailen blogia, kun teitä on ikävä ja hirveästi kutkuttaa nähdä, mitä teette. Taidanpa itsekin ryhtyä heti kuvaamaan viimeaikaisia tuotoksiani, jotta voin sitten aktivoitua.
Kiitos muuten kaikille somasta kortista! Oli vaikea arvata, mikä oli kenekin kuva, mutta arvelin ettei Ilona ole kukka (minkä ilona sitten *facebookissa* varmistikin). Luulen, että Maria H ja Mimmi ovat kukkia ja pallo on Maria B:n - Maria on se kukka ilman vartta...