torstai 26. heinäkuuta 2007

Nopeat juustosarvet

Ja sitten ne sarvet, joita kokeilin:

3,5 dl jauhoja
2,5 tl leivinjauhetta
2 dl juustoraastetta
50 g voita
2 dl kermaviiliä

Sekoita jauhot, leivinjauhe, juustoraaste ja pehmeä rasva. Lisää kermaviili. Kauli kahdeksi pyöreäksi levyksi. Jaa kumpikin levy 6 - 8 kolmioon.

Laitoin sarvien sisään juustoraastetta ja tuoretta basilikaa (kiitos Laura). Juustoraaste olisi voinut olla vähän maukkaampaa, esim. Emmentalia. Oikean ohjeen mukaan sarviin kuuluu täyte, jossa on toisiinsa sekoitettuna 100 g sinihomejuustoa ja 1 dl ranskankermaa.

Jaa täyte kolmioille. Kääri sarviksi. Kannattaa laittaa hetkeksi kylmään, jotta taikinaa on helpompi käsitellä (kiitos Mimmi). Voitele munalla. Paista 225-asteessa 15 - 20 minuuttia.

1 kommentti:

Ilona kirjoitti...

Olivat muuten tosi hyviä. Ja ajastuskin tuosta sinihomejuustoversiosta tuo veden kielelle, täytynee kokeilla :)