maanantai 16. heinäkuuta 2007

Marian pitsitoppi

No niin ystävät hyvät, tässä se nyt on. Kommentoin Lauran kommenttia ja lupasin laittaa oman pitsitekeleeni näytille, kun Lauralla oli teossa yksi.
Tämä on tyyppiä opettavainen esimerkki, koska tää toimii musta lähinnä tuohon rintojen alle aivan mainiosti ja sen jälkeen hieman huonommin. Mallia ei tosiaan ollut ja kun tuli rintaosuuteen katselin vähän lehtiä. Ainoa mitä löytyi oli bikinit ja niistä vähän mukaillen...No, lopputulos on siis tämä giganttista rintaliiviä muistuttava epäsiro yläosa. Ja tuossa keskellä vielä korjausliike, joka muka ei näy. Tiedän tämä syvällä sisimmässäni, mutta en ole tehnyt mitään: täytyis jaksaa tehdä yläosa uudestaan. Reaalimaailmassa ei tule tapahtumaan, koska on sata uutta kiintoisaa projektia.

2 kommenttia:

Laura Proust kirjoitti...

Noh, mun topista ei kyllä tule noin hieno ja pitsinen. Tuo on oikein hieno! Aloitin tekemään sellaista takaa naruilla kiinnitettävää mallia, ja tarkoitus oli oikeastaan alkuunsa tehdä siitä lahja Merille, 5v. Mutta jospa siitä tulisikin itselle jokin mökkitoppi, kun valkoisesta ja beigestä tulee vähän tylsä pikkutytölle. Epäilen kyllä, että ei ole mitään mahdollisuutta saada siitä rintojen kohdalta istuvaa, jos kiinnitys on takaa; ehkäpä teen vähän aikaa, muutun epätoivoiseksi ja joko lopetan tai teen 5-vuotiaan topin, jota en koskaan kehtaa antaa Merille. Ohhoh.

Ilona kirjoitti...

Mutta toihan on hieno! Wau. Kyllä tota kehtaa käyttää. Mä en ikinä saa aikaiseksi itselleni mitään... Vaatteita nyt kaikkein vähiten. Ensi syksyksi on kyllä sutaistava itselle ranteen lämmittimet, ainakin jos vielä asutaan tässä samassa kämpässä. Kädet nääs jäätyy tehokkaasti näppiksen ääressä päivän mittaan.