sunnuntai 15. heinäkuuta 2007

Käsityölahjoja

Valmistuminen selvästi kannattaa, voin lämpimästi suositella sitä kaikille :) Kaiken muun ihanuuden lisäksi sain lahjaksi nämä kuvissa olevat käsityöasiat: Marimekon Kaivo-kangasta pöytäliinaksi (kurnauttelen vain päädyt koneella ja voilà), kassillinen villalankoja ja Greetings from Knit Cafe -kirja. Kiitos kaunis, ompelusiskot!














Tuosta sammaleen/oliivinvihreästä langasta voisi ehkä syntyä jotain sohvalla makailevalle avokille, jonka lempiväreihin (kuten minunkin) kyseinen väri kuuluu. Katselin jo tuota kirjaa ja siellä olisi mm. sellainen miesten perusvillapaidan ohje. En kyllä uskalla aloittaa toista ikuisuusprojektia ennen kuin se menossa oleva pitsiasia on saatu valmiiksi. Jos se nyt joskus valmistuu... Tunnetusti kärsivällisyyteni ei yleensä riitä minkään kauhean ison asian neulomiseen/virkkaamiseen.

Ompeleminen onkin sitten eri juttu. Sovin juuri treffit ystäväperheen tytön kanssa, jolle olen luvannut tehdä vanhojentanssipuvun. Ja olisi tuossa syksyksi kai yksi hääpukuprojektikin luvassa. Se tuossa kirjassa oleva neulemekko on kyllä aivan ihana, mutta itse en ikinä saisi sellaista aikaiseksi! Ehkä Maria tai Maria voi sitten harkita semmoista, jos naimisiinmeno tulee ajankohtaiseksi :)

Taidan kokeilla jotain kirjan reseptiä, kun olen taas emännöintivuorossa. Ja seuraavalla kerralla Marian luona on sitten kuunneltava Norah Jonesia!

2 kommenttia:

Laura Proust kirjoitti...

Suurkiitos mukavista juhlista! Ehkäpä tosiaan täytyy pitää valmistujaiset joskus, jos lankasaldo on noin hyvä :)

Kannustan oliivinvihreän paidan pariin: perusvillapaitahan sopii mainiosti telkkariohjelmien seurassa neulottavaksi, kun taas se pitsiasia varmaan ei. Ties vaikka paita valmistuisi yllättävän nopeasti (tosin olisi ehkä kannattanut tätä projektia silmällä pitäen valkata pienempi mies :))!

Itse olen tänään alkanut virkata toppia. Virkkaaminen on kyllä melko työlästä ja rasittavaa, ja koska ei ole ohjetta eikä kokemusta, lopputulos voi olla ihan susi. Saa nähdä, kestääkö hermo.

Iirismaria kirjoitti...

Munkin puolesta kiitos ihanista juhlista, jossa oli ihanaa ruokaa ja rento tunnelma. Tosi kivaa!

Yritän tässä kartuttaa blogi-kokemusta ja opettelen käyttämään tätä hommaa...

Lauralle pitsien virkkauksesta sen verran, että minäkin olen ilman ohjetta tehnyt yhden, rintojen kohta oli vaikein, se istuu jotenkin. Muutenkin tuli kaunis mutta vähän pieni ja näitähän on aika vaikea suurentaa...voisinkin harjoitella tuota kuvan liittämistä ja napata siitä kuvan! Laitan pääsivulle, hetki pieni.