tiistai 9. syyskuuta 2008

Valmis vihreä

Lyhyt siitä nyt sitten tuli lähes yksimielisen äänestyksen tuloksena. Koekäyttöön pääsi tänään ja hyvin toimi. Kuvassa koko kahvitteluasukokonaisuus, kun päälle sattui myös pari vuotta sitten tekemäni hame, josta edelleen tykkäilen. Myös saappaat ansaitsevat maininnan, koska ne on ihan suosikit. Kolmatta vuotta jo menee ja tosi hyvässä kunnossa vielä runsaasta käytöstä huolimatta. Ovatkin toiseksi kalleimmat ikinä ostamani kengät. Toisinaan tosiaan kannattaa panostaa laatuun :)


Oon ajatellut ostaa tuon boleron kiinnikkeeksi juhlakäyttöön jonkun ison rintaneulan (ehkä semmosen vähän överin, jossa on jotain tekojalokiviä). Nutun Jääprinsessa-huivin kanssa käyttämä rintaneula on ihana! Eikä siis överi, vaan tyylikäs.

3 kommenttia:

Laura Proust kirjoitti...

Jee! Hyvä syyskokonaisuus. Aina kun kädet kipeytyy, voi alkaa väsäillä rintaneuloja; olen huomannut, että yksi jos toinenkin neuleblogaaja ryhtyy aina harrastevammojen iskiessä helmitöihin. Se mun rintaneula on muuten aika säälittävä oikeasti. Mutta kun ei ole kokemusta helmihommeleista, itsekritiikki ei ole mahtava.

Ilona kirjoitti...

Ootko siis tehnyt sen itse? Ooh. Mä luulin kyllä ostetuksi.

Laura Proust kirjoitti...

Toi on kyllä paras kehu ikinä :)