tiistai 2. syyskuuta 2008

Huutoäänestys!

Sain tosiaan viimein sen epäonnisen topin purettua ja nyt Muskatista on syntynyt pikavauhtia Short and Sweet. Semmoinen kauhia onkkelma kuitenkin vaivaa, etten osaa päättää, jatkaako pituutta vai ei. Julistan siis täten huutoäänestyksen aiheesta avatuksi!



Tällä hetkellä työ on siis kuvatussa vaiheessa, jollaiseksi sen alun perin ajattelin. Pääntie on toki vielä viimeistelemättä ja eteen tulee jonkinlaiset napit tms. Lankaa olisi jäljellä pitkäänkin versioon. J:n mielestä pitäisi tehdä tuumaa pitempi tai kokopitkä. Minusta tuumaa pitempi on huono vaihtoehto, koska silloin tuo ulottuisi oikeastaan juuri anatomiselle vyötärölleni, jonka jälkeen levenen kohtuullisen nopeasti (vaikka tuo kuvauspaita sattuukin piilottamaan tämän seikan). En ehkä välttämättä halua korostaa juuri sitä kropassani... Vaihtoehdot ovat siis tämä pituus tai reilusti pitempi. Mitäs tehdään?

5 kommenttia:

kio kirjoitti...

kannatan reilusti pidempää

MariaB kirjoitti...

mun mielestä toi on tosi kiva tolleen. Pidempänä se ois tavallisempi.

Iirismaria kirjoitti...

Huutaa tosi kovaa että onpas kiva! Mä tykkään myös tuosta boleropituudesta, mutta sit täytyy toki miettiä tuleeko boleropituutta pidettyä? Toisaalta tuleeko runsaasti pidennettyä lyhythihaista neuleta pidettyä sen enempää... Ääänestän tämä pituus.

Ilona kirjoitti...

Ooh, täällähän käy ihmisiä! I'm impressed. Ajattelin jo, et saan varmaan odotella ensi viikkoon ensimmäistä kommenttia asiasta :)

Laura Proust kirjoitti...

Onpa kaunis villa-asia.

Ensin ajattelin, että pidempi olisi vielä kivempi. Kuitenkin: kauniin asian henki muuttuu kovasti, jos sitä pidentää. Siitä tulee sitten pitsivillatakki: paljon pitsiä pitkällä matkalla. Sehän ei haittaa, jos tykkää huomattavan pitsisistä asioista, mutta jos on hillitympi, niin kuin epäilen arvon virkkojan olevan, voi alkaa ahistaa/mummottaa. Taidan äänestää varovasti boleron puolesta, vaikka olisinkin kiinnostunut näkemään tuon myös pitkänä.

Tuo väri on muuten NIIN kiva, ellen ole aiemmin muistanut hehkuttaa.