sunnuntai 21. syyskuuta 2008

Joulupaja avattu

Eihän tässä nyt ole enää kuin kolme kuukautta jouluun, korkea aika jo... Ensimmäinen joululahja (tai pikemminkin sen osa) on nyt siis valmis. J:n veljentyttöjen Baby Born ei kuulemma pane pahakseen uusia vaatteita, joten niitä se tulee saamaan. Ekana syntyi tämä Lacy Bonnet.



Tässä vielä lähempää. Lanka on Sòndeborg Tulppaani (samaa satoa kuin edellisen postauksen Anna-lanka), puikot 5 mm. Lisäsin pieniä valkoisia helmiä yläreunaan. J totesi vähän loukkaantuneeseen sävyyn, että hänen nallensa on kyllä poika, kun mallailin myssyä sille. Se näyttää kuitenkin harrastavan cross-dressingiä :)


Suunnitteilla on vielä myssyyn kuuluva villapaita ja Ullan ohjeella liivimekko ja sen alle tuleva paita (ilman kamalia Tango-karvareunoja). Ehkä teen muutakin, jos hyviä ohjeita löytyy. Netin tarjonta tuntui olevan aika pitkälle tuossa, lehdissä ohjeita olisi kai enemmänkin.

Ehkä pitäis kuitenkin tunnustaa, että oikeasti mulla on pieni flunssa ja tekemisen puute, ei se joulu nyt vielä niin lähellä ole... Että no panic, tytöt!

3 kommenttia:

Laura Proust kirjoitti...

Nostan hattua sille, että jaksat noin nähdä vaivaa nukenvaatteiden eteen. Mulla on jonkinlainen raja siinä, että jaksan tehdä lähinnä eläville ihmisille... Sisustusjututkin meinaa kovasti jäädä, vaikka joskus haaveilen vaikkapa neulotuista pyyhkeistä (no joo. mahtaisko ne olla niin kivatkaan.). Pitsimyssy on söpö, voisin aatella tekeväni jollekin tosilapselle.

Ilona kirjoitti...

No joo, en tiiä... Mietin kyl just eilen tikuttaessani keskosen ohjeilla sukkia ja lapasia, et oishan niistä enemmän hyötyä jollekin oikealle lapselle (kuin 4- ja 6-vuotiaille, joilla on jo kaikkea).

Iirismaria kirjoitti...

Kiva myssymalli, pidän tosta kyllä enemmän kun siitä perus siksak-mallista. Ja onhan se aika hauskaa, että nykylapsetkin siis harrastaa nukkeja, joilla sitten tässä tapauksessa on ihan itse neulottuja vaatteita. Onko parempi olo, nuhanenä?