perjantai 7. joulukuuta 2007

Pikkujoululahjoja.

Vihdoin sain taas otettua muutaman kuvan näistä puuhailuistani. Tässä nyt muutama nopeasti tehty pikkujoululahja. Kännykkäpussi on menossa pariisilaisompeluseuran joulujuhlaan: sinne piti kaikkien tehdä jokin pieni lahja, jonka sisälle voi laittaa jotakin. Tekniikka oli vapaa. Mun kännykkäpussi on vaatimaton, mutta siinä on sentään napakka sisäpussi (akryyli-villalangasta, joka on tuo vaaleampi) ja sitten tuo vinopitsikuori.
Virkattu patalappu menee tämäniltaisten pikkujoulujen lahjasäkkiin. Toivottavasti vastaanottaja sattuu pitämään käsityöstä. Ainakin tämä oli hyvä tapa käyttää ponchosta ja Miikan kaulahuivista ylijääneet (ihanan väriset) villalangat.

2 kommenttia:

Iirismaria kirjoitti...

Hei, kivoja! Kerro millaiset oli pariisilaisen neuleklubin pikkujoulut?
Gustav antoi mulle itse tehdyn joulukalenterin, josta tulee arvoituksia lahjoista, ja sitten kun on arvannut saa itse lahjan! No sieltähän on tullut jo muun muassa kaksi kerää vihreää villalankaa, jota Gustav oli käynyt ostamassa Priimasta Hämeentieltä ja myös yksi käsityölehti. Reppana ei ollut ymmärtänyt suomenkielisen lehden teema-aihetta: XXL-neuleet!
Gustavin slipo on tosi lähellä valmista ja näyttää tosi kivalta- Laitan valokuvan kun saan valmiiksi!

Ilona kirjoitti...

Tossa patalapussa on tosi kivat värit!

Voi G-parkaa... :) Mutta aika ihq kyllä toi sun kalenteriasia, etenkin kun sieltä tulee tommosia käsityöjuttuja!