maanantai 3. joulukuuta 2007

Animeguru


Tässäpä nyt ensimmäinen animeguruni (niin kuin J sitä tunnetulla nimimuistillaan nimitti). Mielestäni se on jostain syystä selvästi miespuolinen, ja kuten näkyy, se on musiikin ystävä.

Lankaa tähän kului lähes kokonainen kerä punaista Isoveljeä ja hiukan mustaa Isoveljeä (ja valkoista Woolia kuonoon). Käytin 5 mm virkkuukoukkua. Täytteekseen se sai Uncle Ben's riisiä :) Ompelin täytettä varten päähän, vartaloon ja käpäliin sisälle pussit. Raajat ovat päitä lukuun ottamatta tyhjät. Häntään, korviin ja kuonoon en laittanut mitään sisälle.

Päädyin virkkaamaan kädet ja jalat kokonaan uudestaan, koska ensimmäisistä versioista tuli ihmeelliset pökkelöt. Luulen, että olin vahingossa ohjetta pikaisesti suomentaessani kirjoittanut yhteen kohtaan "lisää" kun piti olla "kavenna". Riisipussit laitoin sisään käpäliin heti virkatessani, koska jälkeenpäin niiden tunkeminen olisi voinut olla melko työlästä.

Olen aika tyytyväinen lopputulokseen, koska osia yhdistellessäni tämä wannabe-kissa näytti aluksi aivan lepakolta...

4 kommenttia:

Laura Proust kirjoitti...

Tuo on minusta tosi huvittava! Aika paljon se söi lankaa, en olisi uskonut - mutta ehkäpä se on myös isompi kuin kuvittelin.

Ilona kirjoitti...

Pituutta on 35 cm, eli tosiaan ihan kohtuullisen kokoinen eläin on kyseessä :)

MariaB kirjoitti...

Mäkin haluun tehdä tollasia!

Iirismaria kirjoitti...

Tosi hieno!!! Animeguru menee munkin suuhun paljon paremmin...