tiistai 14. lokakuuta 2008

Villaista

Tämä Moihairmetsästä bongattu pipo pukin konttiin syntyi nopeasti Sandnesin Alfasta. Loin aluksi epäillen ohjeen mukaan 68 s ja neuloin vähän matkaa. Sitten purin ja lisäsin 8 s. Tällä määrällä syntyi oikein oiva tulos, jonka uskon miellyttävän lahjansaajaakin.


Tänään olen odotellut turhautuneena puoli päivää lisää töitä (joita pitäisi olla niin kamalasti tarjolla, mutta joita ei jostain kumman syystä saada mulle lähetettyä, mur!), joten virkkasin langolle vihreän pipon. Tein sen itse asiassa jo kerran aiemminkin, mutta silloin siitä tuli semmoinen juuri minulle passeli. Nyt sitten sain aikaiseksi purkaa sen ja laittaa uuteen kuosiin. Lanka on Isoveljeä ja koukku 4 mm. Tuo on tuo jo viime jouluna hyväksi todettu malli, johon nyt lisäsin 23 pylvästä ja 3 krs, kun lanka oli ohuempaa. Huomaa, ettei kirjan (Stitch 'n Bitch: Koukussa) suomennosta tehtäessä ole testattu malleja, koska ohjeessa suositeltiin nimenomaan Ainoa tai Isoveljeä. Veikkaisin, että olisi tullut semmoinen alakoululaisen koko alkuperäisellä ohjeella.


Lisätty seuraavana päivänä:

Töitä odotellessa (ja tehdessä eli videoita katsellessa) syntyi myös itselle tämä Button-Tab Hat, jonka bongasin alun perin Pujoliivistä. Se on myös Isoveljeä ja vitosen pyöröllä. Reuna on mistake ribbiä ja pipo näyttää muuten paljon paremmalta päässä kuin pöydällä... Sen seurana kuvassa Beipparille valmistunut liivimekko jämälangoista (suurin piirtein tällä ohjeella).


Lisätään nyt sitten vielä tämäkin tähän samaan syssyyn. Eli retrohenkinen pipo veljelle Sandnes Alfasta.

2 kommenttia:

Laura Proust kirjoitti...

Oletpa tuottelias! Tahtoo nähdä pipoja päässä! Ajattelin itsekin tehdä ehkä tuon kimallepipon, pikkutytön kokoisena tosin ja joo, ilman sitä kimalletta. Pukinkonttiajatukset alkaa olla kovasti mielessä (musta on ehkä tullut ihan vähän jouluihminen), mulla on varmaan sata projektia puikoilla.

Ilona kirjoitti...

Joulukirja puri siis :) Muistahan tuoda se heti näytille, kun tulee painosta.

Mun pipogeneraattori toimii ja sieltä tulee varmaan vielä pari lisää. Nyt on kerrassaan outo välivaihe, kun ei oo mitään kesken! Äkkiä lankakauppaan.