torstai 3. huhtikuuta 2008

Bolero


Sain viimein kuvan tästä jo jokin aika sitten valmistuneesta bolerosta. Se on tehty jokseenkin Stitch 'n Bitchin ohjeella, joskin hieman muokaten. Lanka on SandnesGarnin Smartia eli 100 % villaa ja yllättävän lämmin tuo tekele onkin. Lankaa kului vähän yli viisi kerää. Koukku oli numero 5 ja hakaset ostin Stockalta.

Keskiosan istuvuus on yllättävän hyvä ja pääntien muoto on mielestäni kaunis, mutta hihoihin en ole oikein tyytyväinen. Taisin leventää niitä liikaa. Lisäksi tämä olisi voinut olla lyhyempi eli turhaan lisäsin pituutta. En kuitenkaan jaksanut enää alkaa purkaa sekä etu- että takakappaleita (tai no, tämähän koostuu vain yhdestä kappaleesta) siinä vaiheessa kun asian huomasin eli kun koko tekele oli jo valmis.

2 kommenttia:

Laura Proust kirjoitti...

Hieno, toimii varmasti juuri siinä tarvittavassa tarkoituksessa! Hakaset sopii myös kivasti.
Sinä se sitten jaksat virkata ahkerasti, itse en voi toistaiseksi ajatellakaan edes noin isoja koukkuprojekteja.
Onko Smart muuten ihan kutittamatonta? En ole itse sitä koskaan kokeillut, mutta blogeissa olen ollut huomaavinani useita positiivisia kommentteja.

Ilona kirjoitti...

Ei ainakaan tämän yhden käyttökerran perusteella kutittanut, mutta lämmitti tosiaan aivan yllättävän hyvin (ts. meinasi tulla vähän kuumakin). Tämä ei kyllä ollut kovin iso projekti, huomaa reikien koko :) Koko malli on pelkästään pylväitä ja ketjusilmukoita, viimeistelyssä kiinteitä.