torstai 13. maaliskuuta 2008

Pikkutytön mekko

Pitää nyt bloggata vähän tästä keskeneräisestä työstä, kun ei voi neuloa... Tänään iski armoton hiirikyynärpääsärky, johon ei tunnu ibuprofeiini tepsivän (ja tämä tietokoneella istuminen tietysti auttaa asiaa). Neule lähtee siis hyllylle joksikin aikaa, onneksi lahjan saajan 4-vuotissyntymäpäiviin on vielä kolme viikkoa. Elänkin toivossa, että ehdin vielä tehdä tämän valmiiksi sitä ennen. Ohje on Garnstudion ja lanka samaten (Alpacaa ja Cotton Viscosea). Neulon niitä nro 5:n 80 cm pitkällä pyöröllä. Yhdistelmä on miellyttävän pehmeä ja omasta mielestäni tosi kaunis. Väri on vähän niin kuin tuollainen kultaan vivahtava kypsä vilja. Kuten kuvasta näkyy, löysin mekkoon juuri sopivat napit Stockalta.


Piti tähän vielä lisätä, että kai se on nyt joku kesätoppi itselleen sitten rykäistävä, koska tässä mekossa on tarkemmin ajatellen ihan yhtä paljon työtä kuin jos neuloisi itselleen hihattoman topin... Kivannäköiset (palmikottomat ja ei liian romanttiset) mallit saa ilmiantaa allekirjoittaneelle.

4 kommenttia:

Laura Proust kirjoitti...

Väri on kyllä hirmuisen kaunis ja söpsäkästi retro. Ihana tulee varmasti, kun langatkin ovat noin herkulliset!
Kannustan lämpimästi myös kesätopin tekoon!

Iirismaria kirjoitti...

Oi, ihanalta näyttää, herkullinen väri! Mikä droppsin malli on kyseessä kysyy heti utelias, vaadimme linkin, jottei tarvitse elää uteliaisuudessa.

Musta kesätoppimalleja on viime aikoina ollut kaikkialla mihin silmä sattuu (sattuneista syistä), voin näyttää sulle ens torstaina mitä mun varastoista löytyy, jospa löydettäis joku täysin epäromanttinen malli :) Eilen tullessa Novitassa oli kanssa paljon, aika...novitoja malleja, mut ehkä pienillä muutoksilla.

Ilona kirjoitti...

Linkki lisätty :) Oon siis tosi innoissani tänään taas työnteosta, kuten huomaatte... Musta tuossa mallissa on ihan tylsä väri lapselle, siksi valitsin keltaisen.

Laura Proust kirjoitti...

Täällä www.knitty.com/ISSUEsummer07/PATTcoachella.html näyttäis olevan Ravelryn suosituin tank top, ei minustakaan hassumpi - eikä ole palmikoita eikä turhaa romantiikkaa!