torstai 6. maaliskuuta 2008

Mohairkaulahuivi


Kaksi tällaista kaulaliinaa on tullut virkattua lahjaksi lähipäivinä. Ohje Moda 5/2007, lanka Rose Mohair, koukku nro 6. Strategiset mitat (ilman hapsuja) 180 cm x 15 cm. Kolmesta kerästä tuli kaksi huivia ja vielä jäi noin puolikas kerä ylikin. Anteeksi kuvan epätaiteellisuus, musta ei kertakaikkiaan taida olla sellaisiin "menenpä ulos kuvaamaan tekeleitäni lumisen kuusenoksan kanssa" -juttuihin. Mutta kyllä kai tuosta jonkin käsityksen saa :)

Muuten käsityörintamalla on aika hiljaista. Kädet tuntuvat kipuilevan, jos yhtään enempää riehuu, joten koeta lykätä neulomista ensi viikkoon.

Ilmoittauduin muuten nyt sitten minäkin Ravelryn jonoon...

3 kommenttia:

Iirismaria kirjoitti...

Kaunis on, aivan kuten Mimminkin. Ja se, jonka sain pukilta. Vaan teehän jotain tyttö itsellesikin!

Iirismaria kirjoitti...

Ja siitä Ravelrysta...sinne siis. Lupaan kuitenkin, etten ala tehdä sinne listoja omistamistani langoista. Vaan kyllä harmittaa kun jonkun blogin kauniista neuleesta on ohjelinkki...Ravelryyn! Seinä vastassa. Siksi siis siellä jonossa minäkin :)

Ilona kirjoitti...

Niin... Kai sitä joskus vois itsellekin tehdä jotain, mutta kun on vaan niin paljon mukavampaa antaa tekeleitään muille :) En tiedä miksi. Ylipäänsä pidän lahjojen antamisesta ja sitten toisaalta en tunnu juuri nyt tarvitsevan mitään (enkä ole törmännyt sellaisiin houkutteleviin ohjeisiin, jotka olisi tuntuneet sopivan juuri minulle). Ja sitten on mukavaa, jos ehtii vähän hyväntekeväisyyttäkin harrastaa. Pidän enemmän jonkin konkreettisen tekemisestä kuin rahan lahjoittamisesta.