perjantai 22. helmikuuta 2008

Vaaleanpunainen kausi?


Kun ei ole valmiita, pitää esitellä keskeneräisiä. Laitoin vauhtiin yhden isomman työn ja ajattelin että se varmaan menee, kun tekee pienempiä rinnalla. Eli isompi on tuo vaalenapunaisesta puuvillalangasta neulomani kesätoppi, joka kyllä uhkaa valmistua nopeastikin. Suoraan sanoan olen hieman hämmentynyt omasta värivalinnastani. Menin menitaan ostamaan hennon vaaleankeltaista lankaa ja tulin ulos vaaleanpunaisen kanssa. Syy oli se, että hentoa vaaleankeltaista ei ollut, oli vain kananpojankeltaista. Silti tästä topista uhkaa nyt kaikkine pitseineen tulla tosi söpö, saas nähdä meneekö pesukoneeseen värjäykseen? Kuvastakin näkyy kyllä hyvin, miten paljon armottomampaa puuvillalanka on käsialan suhteen. Mun on aina ollut vaikea kiristää nurjaa kierrosta yhtä napakaksi (muttei liian) kuin oikea, ja tässä se nyt kyllä näkyy. Toivottavasti pingotus auttaa vähän. Melkein mietin rupeanko tekemään uudestaan pyöröillä, mutta kun koko matkaa ei kuitenkaan voi niin ero on aivan liian iso kun vaihtaa tasoksi. Siis näillä mennään.
Vaalaenapunaiset sukat on kesken vaikka kuinka kauan, teen kerttuja Rose Mohairista ja tiimalasikantapäällä. Ajattelin lahjavarastoon, vaikka en tiedä kehtaanko antaa lahjaksi vaaleanpunaisia sukkia? Onko se ihan ällösöpöä?

5 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Kyllä kehtaa. Ei saa ottaa liian vakavasti mun antivaaleanpunaisia kommentteja :) Tuollainen hennon v-punainen on sitä paitsi munkin mielestä kaunis väri.

Mulla on kädet vähän kipeenä, joten oon pitäny tällä viikolla neulomalomaa, vaikka kauheesti ois tehny mieli puikottaa...

MariaB kirjoitti...

Vaaleanpunainen on ihan kiva väri! Sä oot kyllä tosi nopea, jos toi toppi on jo kohta valmis.

Iirismaria kirjoitti...

No oikeastaan vasta vähän yli puolet etukappaleesta on valmis. Ja paljastan nyt vain teille, toppi on oikeasti tosi hyvä mukamas iso neuletyö, kokonainen vaate, mutta neulottavaa on loppujen lopuksi tosi vähän!

Sukat on jotenkin ällösöpöt ehkä myös siksi, että vaaleanpunaisuuden lisäksi ne on mohairin pörröiset. Kuolettavan söpö kombinaatio :)

Laura Proust kirjoitti...

Tuo toppi on kaunis, enkä usko että ollenkaan ällöilevä, jos sitä ei tosiaan yhdistä noihin karkkisukkiin :)

Vähän olen muuten ootellut kuvaa siitä G:n slipoverista... (sekin lasketaan hei isoksi neuletyöksi!)

Anonyymi kirjoitti...

Vau. Kaunista tulee.