maanantai 9. kesäkuuta 2008

Kilpikonnia ja 60-lukua

Koskapa kesätoppikokeiluni meni vähän mönkään (vyötäröstä tuli liian suuri), ajattelin purkaa sen ja olen keskittynyt pienempiin töihin, ettei masennus vallan pääsisi iskemään. Pari tämmöistä pikkuista animeguru-kilpikonnaa tuli virkattua ja lisääkin ajattelin tehdä, koska näistä tuli minusta tosi söpöjä. Tuo leveämpi ja litteämpi on tarkotettu neulatyynyksi ja Maria B:n myöhästyneeksi synttärilahjaksi (jonka vielä myöhässäkin unohdin antaa! Voi ei.) ja tuo isänmaallisen sinivalkoinen meni J:lle "tietokonekilppariksi" töihin. En nyt sitten tehnyt sitä E. coli -amigurumia, koska siitä ois ehkä tullut aika tylsännäköinen otus :)

Ohje elukoihin löytyy täältä, samalla sivulla on muitakin ilmaisia animeguruohjeita. Neulatyynykilppari on muunneltu versio ja tuo pienempi täysin ohjeen mukaan tehty. Täytteenä on vanua J:n tyynystä. Pitäis vissiin ostaa sille uusi tilalle...

Lisäksi voin tässä itsetyytyväisenä todeta ihan ohimennen (niin kuin kaikki neuleblogigurut, jotka suhauttaa niitä Fifejään viikonloppuisin), että kävin surauttamassa vanhempien luona itselleni mekon viime lauantain 60-luku bileisiin. Kangas on ostettu aikoinaan muistaakseni 30 markalla Roban Fidasta. Kyseessä oli kaksi verhoa ja toisesta olen jo aiemmin tehnyt pari hametta, joista toista edelleen käytän.

Seuraksi juhliin sain tämän komean (joskin päättömän) herran, jonka asustus löytyi UFF:stä.

Korut ostin Henkalta ja Glitteristä ja asun kruunasivat valkoiset sukkahousut.

1 kommentti:

MariaB kirjoitti...

Mäkin haluun tollasen mekon!