perjantai 17. elokuuta 2007

Kakkua ja barbien vaatteita



Tässä vielä kuva viimeisessä ompeluseuran tapaamisessa syömästämme kakusta, pitihän seuran 1-vuotispäivää ja lisäksi Lauran läksiäisiä juhlistaa soveliaasti. Tämä maukas yksilö on Maria B:n näppäristä näpeistä lähtöisin.


Kuten kerroin, innostuin vähän ideasta tehdä pienille sukulaistytöille joululahjaksi barbien vaatteita. Tässä yksi valmistuneista, ohjeita löytyi aika mukavasti eri amerikkalaisilta sivustoilta ja niitä olen sitten hiukan itse muokkaillut. Mallina toimii nyt nukke, josta Mimmi sitä antaessaan muistaakseni sanoikin, että voin suunnitella sille vaatteita. En ole vielä jaksanut käydä kaivelemassa esiin oikeaa mallibarbieta vanhempien vintiltä. Seuraavaksi suunnitteilla on ekstravagantti paljettimekko :) Ehkäpä jossain vaiheessa syntyy vielä joku Tuulen viemää -henkinen luomuskin, jos kärsivällisyys riittää.

Vanhojentanssimekko on jo vaiheessa (odottaa ensimmäistä sovitusta) ja laitan siitäkin jossain vaiheesa tänne joitain kuvia, jos omistaja sen sallii. Materiaalina on aivan ihana sininen satiinipintainen silkki.

Ei kommentteja: