torstai 2. elokuuta 2007

Hopeasija ompeluseuraamme

Voitin hopeaa tilkkujenkudontakilvassa Hobboksin neulontaillassa! Tosin nopeammalla tekniikalla kuin monella muulla. (Mutta samalla kuin ykkönen, kolmonen ja nelonenkin.) Ja sain palkkioksi ihania mohairlankoja ja hienon käsityökirjan. :)

3 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Älä ole vaatimaton, Maria! Voitit aivan reilusti toisen sijan, olin todistamassa tätä hienoa tapahtumaa :) Itse pakersin häntäsijoilla oman lappuni valmiiksi, mutta vaivanpalkaksi saimme pitää puikot (ja jäljelle jääneet langat), mikä oli oikein mukavaa, koska kokoelmastani puuttuikin koko 4,5 (pitkät). Lisäksi kannatti olla liikkeellä äidin kanssa: sain Stitch 'n Bitch -virkkauskirjan, jota olin kerran jo selaillut kaupassa. Siinä on ihania ohjeita! Sormet syyhyää joululahjojen tekoon.

Iirismaria kirjoitti...

Vau, onnea! Olin eilen ihan liian laiska lähtemään kotoa, kun kerrankin oli koti-ilta. Mutta onnittelut, hienoahienoa, ompeluseura niittää mainetta! Mulla on nyt vähän paineita tehdä sitten voittoisat villasukat, joita kyllä pakersinkin eilen kotona illalla. Villasukkamaailmassani sataa lunta ja pienen kylän lumiset katot alkavat hahmottua sukan varteen. Palataksemme reaalimaailman, voin sanoa, etten muistanut miten työlästä on neuloa kuviota kolmella tai meljällä värillä samaan aikaan...

Laura Proust kirjoitti...

Hienoa, Maria! Ilta kuulostaa olleen kiva; minä olen jumiutunut mökille lukemaan suomen kielen aineopintojen lopputenttiin, joka vaikuttaa kamalalta. Toivottavasti neuleiltojen perinne jatkuu muuallakin kuin meidän seurassamme :)