maanantai 12. tammikuuta 2009

Wisp

Eilen päättelin tämän pehmoisen Knittystä bongatun Wispin. Lopulliset mitat: 37 cm x 177 cm. Leveyttä tuli pingottamalla lisää kahdeksisen senttiä ja pituutta n. 27 cm eli juuri sen verran kuin halusinkin. Kidsilk Haze taitaa olla kalleinta ikinä ostamaani lankaa (11,50/25 g), mutta se onkin silkin ja mohairin sekoitusta ja älyttömän riittoisaa. Tähän huiviin meni alle 50 g. Veikkaan, että tästä tulee häiden jälkeen lempikaulaliinani.


Kuva on taas maailman huonoin ja koko huivinkin näyttää ihan lerpahtaneelta. Miks pitää ostaa uusia kameroita, joita normaalin ihmisen on mahdoton käyttää ilman ohjekirjaa? Ja piilottaa ohjekirja, jos semmonen on olemassa... Mjur.

3 kommenttia:

MariaB kirjoitti...

Ihanii sä oot kaikkia tehny! tarttetko muuten lastenvaateohjeita? Uudessa Modassa oli paljon ja jossain aiemmassakin. Voin tuoda omppikseen.

Ilona kirjoitti...

Joo tuo oikein mielellään :) Mulla on vähän semmonen kutka, et äiti heitti just kesällä muutossa ison lehtivarastonsa pois.

Sain muuten eilen minuutin pikaopastuksen kameraan, ja nyt osaan käyttää sitä. Et ei se kauheen vaikee vehje sit ookaaan...

Iirismaria kirjoitti...

Onpa ylellinen ja ihana, ja miten hyvissä ajoin valmiina :)