maanantai 8. joulukuuta 2008

Ensimmäinen saippuakokeilu

Tässä ekan saippuakokeilun tulos. Muutama simpukka ehti jo mennä pakettiin. Aineksina siis valmis saippuamassa, sininen ja vihreä väri ja laventelituoksu. Pelkästä vihreästä väristä tulikin lähes vaaleankeltainen, joten pitää ensi viikon uudessa erässä kokeilla vihreää voimakkaampana. Noissa muissa kuvan saippuoissa on sekoitettu vihreää ja sinistä.


Ja ei hätää, Mimmi, ei nämä itsetehdyt ideat tähän lopu. Ensi vuonna voidaan tehdä vaikka huulirasvaa tai hoitoainetta :) Täällä oli kaikenmoisia reseptejä.

Ja toinen kokeilu: kahvisaippuaa. Ei ehkä mitenkään yllättäen J:n idea. Väristä tuli aika kaunis ja tuoksuakin tuli, kun keitin oikein tujua espressoa.

6 kommenttia:

Laura Proust kirjoitti...

Sain saippuat lasikupeista pois (vedellä) ja vein yhden liikelahjaksi. Luitte oikein: liikelahja! Miten aikuista (ja ällöttävää. Saaja oli kyllä vanha tuttu, työn merkeistä siltikin).

Ilona kirjoitti...

Ooh, liikelahja :) Hyvä, että irtosi muotista. Kahvikokeilun seurauksena J on ehdotellut vaikka mitä, mitä saippuoihin vois tunkea. Aluksihan se meinas, että pitäiskö pojat viedä keilaamaan siksi aikaa, kun tytöt keittelee saippuaa :D

Rouva Nordman kirjoitti...

Nam, nam... näyttävät syötävän hyviltä nuo kaffesaippuat!

Laura Proust kirjoitti...

Sahramisaippuasta olen haaveillut myös. Ehkä sen herkun värin takia...
Kahvit on ainakin hienon värisiä!

MariaB kirjoitti...

Hei, mun laventelinkukkasaippuoista tuli hienoja, kun ne leikkasi muotoonsa!:D Harmi, ettei mulla ole kunnollista kameraa.

MariaB kirjoitti...

Korjaus edelliseen: niistä tulikin ihan kamalia! Ne laventelinkukat muuttuivat ihan ruskeaksi. Nytpähän on sitten saippuamassaa. Täytyy erotella ne niistä kukista ja laittaa väriä tilalle. Sitten joskus. Ehkä ens jouluks:)