sunnuntai 16. marraskuuta 2008

iSocks

No niin, kyseiset sukat on valmistettu jo syyskuussa, mutta en ole aiemmin saanut laitettua niitä tänne. Ne on siis valmistettu veljelle, joka ystävällisesti armahti yli-innokasta neulojasisartaan ja suostui "toivomaan" villasukkia syntymäpäivälahjaksi (ihan pienellä vihjailulla).

Miehelle sopivan mallin löytäminen ei ollut ihan helppoa, joten päädyin Ravelryyn, jossa silmiini sattui Mac-kuvioiset sukat. Kuvio vaikutti juuri sopivalta henkilölle, joka on kovin kiintynyt Macciinsä. Kai sillä humorintajukin riitti.

Ensimmäistä kertaa hyödynsin Ravelrya. Villasukan malli on ihan omasta päästä. Kuvio on Ravelrystä ja tehty päälle ompelemalla. En tiedä miten se oli tehty Ravelryssa, mahdollisesti kirjoneulontana. Yritin sitä itsekin, mutta tuloksena oli möykky, koska kuvio sattui juuri puikkojen väliin, enkä saanut pidettyä lankaa tarpeeksi löysällä. Mutta ei haittaa, koska olin halunnut jo pidempään kokeilla tota päälle ompelua, jolle on joku hieno oma nimikin. Se oli tosi näppärää ja kivaa.


4 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Hauskat! Tosi siististi oot onnistunut tossa kuviossa. Mä epäilen, et mulla tulis möykky... Nimim. yritin kirjoa pyyhettä ja hermot meni

Laura Proust kirjoitti...

Onpa siistin näköiset sukat! Omppu näyttää ihan aidosti ja valehtelematta esikuvaltaan, mitä ei aina voi sanoa neuleissa esiintyvistä kuvioista. Ehkä tuo päälle ompelu on hyvä avainsana... (en ole vielä keksinyt, mitä hienoa kirjoneuleessa on. Mutta ehkä se vielä aukeaa minullekin, hitaalle.)

MariaB kirjoitti...

Ai niin, kerrankin mulla on hienot valokuvat. Niistä on kiittäminen sukkainomistajan tyttöystävää. Kiitos!

Iirismaria kirjoitti...

Jee, tosi hienot omput! Tykkään.